Van Driel roept: ‘Cut!’

Vriend/collega Guido van Driel  is momenteel zijn boek ‘ Om mekaar in Dokkum’ aan het verfilmen, onder de door de producent bedachte titel ‘Wederopstanding van een klootzak’.

Met bovenste plank-acteer-artillerie als o.a. Leny Breederveld, Jeroen Willems en vriend/collega Eric ‘Backfish’ Schreurs in een glansrol als penose-knakker. Ook Hansje ‘Oog&Blik’ Joustra, vriend/uitgever, speelt de psychOdelische sterren van de asielzoekershemel als baliemedewerker, zo mag ik verklappen na het zien van de Rusjes.   Hoewel ook des regisseur’s ouders en vriend/collega (van Guido’s lief, de dichteres Annelie David)  Tsead Bruinja op het doek zullen schitteren mag dit toch wel vooral een orgie van strip-incest genoemd worden, dat ziet u heel scherp! En ook ik, vriend/webkwebbel, nam daaraan deel,  door het tekenen van een boomsilhouet voor op een kinderkamerlamp. Had gehoopt op  muren vol geworpen  schaduwen maar dàt wilde helaas niet lukken zonder extra draaitijd.

Spelfaut

Hier een cameootje  van Schreurs de Tekenaar, die in de film als schurk met zijn maten voor de TV hangt en wat zit te droedelen. (Een perfecte aanvulling op mijn bescheiden verzameling filmstills, of correcter: filmscreenshots van tekeningen die in films of de betere series worden gemaakt. Hééft u er een? Mail die dan nù door!)   Links de schoot van ‘klootzak’ Y. van W., die de hoofddrol speelt…